DINITROL® TUFF-KOTE DINOL - Däckspecialisten i Huddinge AB

DINITROL® TUFF-KOTE DINOL

MARKNADENS LEDANDE OCH MEST OMFATTANDE ROSTSKYDDSBEHANDLING.

Tuff-Kote Dinol behandling – Den mest omfattande rostskyddsbehandlingen.

Som ett första steg plockas hjul och innerskärmar bort följt av en grundlig högtryckstvätt. Sedan torkas bilen. Därefter behandlas ca 70 olika punkter efter ett speciellt utarbetat behandlingsschema. Alla bilmodeller har individuella scheman för bästa slutresultat

Boka en Rostskyddskontroll som första åtgärd för att förlänga livet på din bil

Hela 70 olika punkter behandlas efter ett individuellt utformat behandlingsschema för varje bilmodell. Det säkerställer att varje bil behandlas på rätt sätt och varnar bland annat för känslig elektronik så att den inte skadas.
Du får ett Certifikat, din bil kommer in i ett rostskyddsprogram och kallas till kontroll och kompletterande rostskyddsbehandling inom 24 till 36 månader.
DINITROL® Tuff-Kote Dinol rostskyddsbehandling kostar från 5.520 kronor beroende på bilmodell (ca-pris lokala variationer kan förekomma).

Motorhuv, motorrum och batterihylla rostskyddsbehandlas med en tunn hålrumsprodukt.

Dörrar, stolpar och skärmar  rostskyddsbehandlas med en tunn hålrumsprodukt. Skärmar och hjulhus rostskyddsbehandlas även med en tjock rostskyddsprodukt.

Bagagelucka, bagageutrymme och reservhjulsbalja  rostskyddsbehandlas med en tunn hålrumsprodukt.

Underredsbalkar, tröskellådor och hjulupphängning rostskyddsbehandlas med en tunn hålrumsprodukt.

Slutligen rostskyddsbehandlas underredet med ett tjockt rostskyddande slitskydd, som skyddar den tunna hålrumsprodukten och som samtidigt är ljuddämpande.

70 olika punkter.

Så många punkter behandlas efter ett individuellt utformat behandlingsschema för varje bilmodell. Det säkerställer att varje bil behandlas på rätt sätt och varnar bland annat för känslig elektronik så att den inte skadas.

Du får ett Certifikat.

Din bil kommer in i ett rostskyddsprogram och kallas till kontroll och kompletterande rostskyddsbehandling inom 24 till 36 månader.

DINITROL® Tuff-Kote Dinol

Rostskyddsbehandling kostar från 5.520 kronor beroende på bilmodell (ca-pris lokala variationer kan förekomma).