Om oss – Däckspecialisten i Huddinge AB

Om oss

Personal

Vi är idag 5 anställda och erbjuder servicetjänster inom följande områden:

DITEC: Bilvårdstjänster.
Dinitrol: Bilrostskyddsbehandlingar.
Däckteam: Däck och fälg samt däckhotell, hjulinställningar, hjulbalans, däckreparationer och företagsservice på plats.

Mer än bara däck

Vi är ett hängivet familjeföretag som startades 1992 av bröderna Jan och Lars Kingelin. Idag har Däckspecialisten 4 anställda, alla hejare på sitt område. Vi jobbar med hjärtat och tycker att det viktigaste som finns är att skapa goda och varaktiga relationer.

Som det familjeföretag vi är bryr vi oss mycket om människor. Genom åren har vi lotsat många ungdomar genom vår verkstad och flera av våra praktikanter har gått vidare i branschen och är idag duktiga yrkesmänniskor.

Som kund hos oss kan du känna dig trygg med att allt går rätt till. Vår kunniga personal har kollektivavtal, vi är certifierade inom ISO9001 och ISO14001 och vi har avtal med Konsumentverket.

Vi tänker självklart också på miljön och ser till att reningsverk och oljeavskiljare fungerar som de ska och vi betalar våra miljökontrollavgifter till kommunen.

Genom att ständigt jobba med kvalitet som honnörsord ser vi till att du som kund får bästa möjliga service.

Vi försöker hela tiden utveckla både våra erbjudanden och vår service och vi är väldigt stolta över vårt företag. Däckspecialisten är mer än bara däck. Vi är en verkstad för alla arbeten och bilar – med fokus på människor.

”För mig är en kund en samarbetspartner!”

Lars Kingelin, VD Däckspecialisten
Lasse med däck!