DINITROL® PLUS - Däckspecialisten i Huddinge AB

DINITROL® PLUS

SPECIALANPASSAD ROSTSKYDDSBEHANDLING FÖR NYA BILAR.

Kompletterar upp rostskyddet på din bil till minst den nivå alla bilar borde ha för att klara Sveriges hårda klimat – ett av världens mest korrosiva!

Boka en Rostskyddskontroll som första åtgärd för att förlänga livet på din bil.

DINITROL® PLUS rostskyddsbehandling är specialanpassad för relativt nya bilar och görs bäst innan rosten har fått fäste på allvar. Rostskyddsbehandlingen är individuellt utformad för varje bilmodell. Det säkerställer att varje bil rostskyddsbehandlas på rätt sätt och varnar bland annat för känslig elektronik så att den inte skadas.
Den kompletterar upp rostskyddet på din bil till minst den nivå alla bilar borde ha för att klara Sveriges hårda klimat – ett av världens mest korrosiva!
Du får ett Certifikat, din bil kommer in i ett rostskyddsprogram och kallas till kontroll och kompletterande rostskyddsbehandling inom 24 till 36 månader.
DINITROL® PLUS rostskyddsbehandling kostar från 4.115 kronor beroende på bilmodell (ca-pris lokala variationer kan förekomma).


Motorhuvens förstärkningsframkant rostskyddsbehandlas med en tunn hålrumsprodukt.

Dörrarnas nederdel och skärmar rostskyddsbehandlas med en tunn hålrumsprodukt.

Bagageluckans nederdel, bagageutrymme och reservhjulsbalja rostskyddsbehandlas med en tunn hålrumsprodukt.

Underredsbalkar, tröskellådor och hjulupphängning rostskyddsbehandlas med en tunn hålrumsprodukt.

Slutligen rostskyddsbehandlas underredet med ett tjockt rostskyddande slitskydd, som skyddar den tunna hålrumsprodukten. Även ytorna i hjulhusen som inte är täckta av innerskärmar behandlas med slitskydd.

Specialanpassad rostskyddsbehandling.

Rostskyddsbehandling är specialanpassad för relativt nya bilar och görs bäst innan rosten har fått fäste på allvar. Rostskyddsbehandlingen är individuellt utformad för varje bilmodell. Det säkerställer att varje bil rostskyddsbehandlas på rätt sätt och varnar bland annat för känslig elektronik så att den inte skadas.

 

Du får ett Certifikat.

Din bil kommer in i ett rostskyddsprogram och kallas till kontroll och kompletterande rostskyddsbehandling inom 24 till 36 månader.

DINITROL® PLUS

Rostskyddsbehandling kostar från 4.115 kronor beroende på bilmodell (ca-pris lokala variationer kan förekomma).