DINITROL® ML - Däckspecialisten i Huddinge AB

DINITROL® ML

DINITROL® ML behandlar de mest utsatta delarna på bilen efter ett individuellt utformat behandlingsschema.

Efter högtryckstvätt och torkning rostskyddsbehandlas de mest utsatta delarna på bilden. DINITROL® ML omfattar nederdelen av dörrar, stolpar och bagagelucka, tröskellådor, balkar, bottenplatta, hjulhus samt yttre förstärkning på huv efter ett individuellt utformat behandlingsschema för varje bilmodell. Behandlingsschemat säkerställer att varje bil rostskyddsbehandlas på rätt sätt och varnar bland annat för känslig elektronik så att den inte skadas.

Du får ett Certifikat, din bil kommer in i ett rostskyddsprogram och kallas till kontroll och kompletterande rostskyddsbehandling inom 24 till 36 månader. DINITROL® ML rostskyddsbehandling kostar från 4 800 kronor beroende på bilmodell (ca-pris lokala variationer kan förekomma).

Boka en rostskyddsbehandling för att förlänga livet på din bil.

Rostskyddsbehandling med DINITROL® Tuff-Kote Dinol

Här kan du se vilka delarna som vi rostskyddsbehandlar på din bil med DINITROL® Tuff-Kote Dinol.

En illustration som visar underredet på en bil.

DINITROL® ML behandlar de mest utsatta delarna på bilen efter ett individuellt utformat behandlingsschema.

En illustration som visar en bil med öppen motorhuv, bagagelucka och dörrar.

Invändigt i motorhuvens förstärkningar, motorrum och batterihylla behandlas med en penetrerande (inträngande) färglös rostskyddsprodukt.

En illustration som visar en bil med öppna dörrar, bagagelucka och motorhuv, sedd från sidan.

Invändigt i dörrar, stolpar, hjulhus och skärmar behandlas med en penetrerande (inträngande) färglös rostskyddsprodukt. Skärmar och hjulhus som inte täcks av innerskärmar behandlas även med kraftigt rostskyddande slitskydd.

En illustration som visar en bil med öppna dörrar, bagagelucka och motorhuv – sedd från ovan.

Invändigt i bagagelucka, bagageutrymme och reservhjulsbalja behandlas med en penetrerande (inträngande) färglös rostskyddsprodukt.

En illustration som visar underredet på en bil.

Invändigt i tröskellådor och balkar på underredet behandlas. Även utvändigt på underredet inklusive hjulhusen behandlas med en penetrerande (inträngande) färglös rostskyddsprodukt.

En illustration som visar underredet på en bil.

Slutligen behandlas ytorna i hjulhusen som inte är täckta av innerskärmar samt hela underredet med ett kraftigt slitskydd som skyddar den penetrerande (inträngande) färglösa rostskyddsprodukten mot mekaniskt slitage.

Rostskydd i samarbete med Dinitrol Center

Dinitrol Center