DINITROL® ML - Däckspecialisten i Huddinge AB

DINITROL® ML

SKYDDAR DE MEST UTSATTA DELARNA PÅ BILEN.

Mellanbehandling – De mest utsatta delarna på bilen skyddas.

Behandlingen omfattar nederdelen av dörrar, stolpar och bagagelucka, tröskellådor, balkar, bottenplatta, hjulhus samt yttre förstärkning på huv.

Boka en Rostskyddskontroll som första åtgärd för att förlänga livet på din bil

DINITROL® ML omfattar nederdelen av dörrar, stolpar och bagagelucka, tröskellådor, balkar, bottenplatta, hjulhus samt yttre förstärkning på huv efter ett individuellt utformat behandlingsschema för varje bilmodell. Det säkerställer att varje bil rostskyddsbehandlas på rätt sätt och varnar bland annat för känslig elektronik så att den inte skadas.
Du får ett Certifikat, din bil kommer in i ett rostskyddsprogram och kallas till kontroll och kompletterande rostskyddsbehandling innom 24 till 36 månader.
DINITROL® ML rostskyddsbehandling kostar från 4.540 kronor beroende på bilmodell (ca-pris lokala variationer kan förekomma).


Motorhuv, motorrum och batterihylla rostskyddsbehandlas med en tunn hålrumsprodukt.

Skärmar, nederdelen av dörrar och stolpar rostskyddsbehandlas med en tunn hålrumsprodukt.

Bagagelucka, bagageutrymme och reservhjulsbalja  rostskyddsbehandlas med en tunn hålrumsprodukt.

Underredsbalkar, tröskellådor och hjulupphängning rostskyddsbehandlas med en tunn hålrumsprodukt.

Slutligen rostskyddsbehandlas underredet med ett tjockt rostskyddande slitskydd, som skyddar den tunna hålrumsprodukten. Även ytorna i hjulhusen som inte är täckta av innerskärmar behandlas med slitskydd.

De mest utsatta delarna på bilen rostskyddsbehandlas.

Omfattar nederdelen av dörrar, stolpar och bagagelucka, tröskellådor, balkar, bottenplatta, hjulhus samt yttre förstärkning på huv efter ett individuellt utformat behandlingsschema för varje bilmodell. Det säkerställer att varje bil rostskyddsbehandlas på rätt sätt och varnar bland annat för känslig elektronik så att den inte skadas.

Du får ett Certifikat.

Din bil kommer in i ett rostskyddsprogram och kallas till kontroll och kompletterande rostskyddsbehandling inom 24 till 36 månader.

DINITROL® ML

Rostskyddsbehandling kostar från 4.540 kronor beroende på bilmodell (ca-pris lokala variationer kan förekomma).