Glasbehandling - Däckspecialisten i Huddinge AB

Glasbehandling

Kör säkrare i regn och mörker.

En av våra populäraste behandlingar!

Vindruta och de främre sidorutorna ingår i vår standardbehandling, men vi kan givetvis skydda alla rutor som efterfrågas!

När du bokar en Ditec lackskyddsbehandling så ingår en glasbehandling i priset av ett värde 765:-

Bättre sikt i mörker och säkrare färd

Vår behandling för bilens rutor har flera funktioner varav den viktigaste kanske är att den bidrar till en ökad säkerhet vid körning i mörker.

Så här sparar du pengar med en glasbehandling

Vindrutan blir lättare att hålla ren från smuts och partiklar, även snö och is blir enklare att få bort. Vid körning i höga hastigheter försvinner också vattendroppar. Det gör att användningen av spolarvätska minskar och du sparar på torkarbladen. Då din vindruta blir lättare att hålla ren ökar även säkerheten.

Vattenavvisande yta

En behandlad ruta blir hydrofobisk och smutsavvisande och ger en mycket bättre sikt vid körning i regn och mörker. Då vattendropparna glider av glaset av fartvinden behöver inte heller vindrutetorkarna användas lika mycket som tidigare. Insekter och is fastnar inte lika hårt som på en obehandlad ruta och kan därför enkelt tas bort. Behandlingens hållbarhet beror lite på hur mycket vindrutetorkarna används och håller normalt i cirka 1000 mil.

Rekond i samarbete med Ditec

DITEC logotyp