CovrGard® – stenskottsfolie - Däckspecialisten i Huddinge AB

CovrGard® – stenskottsfolie

En ”osynlig” stenskottsfolie som skyddar mot småsten, dubb och andra hårda partiklar som blästrar fronten på ditt fordon från dag ett.

Stenskottsfolie eller PPF är det bästa skyddet mot blästring, stenskott, smårepor och andra mindre skador. CovrGard® är en självläkande stenskottsfolie som beställs måttanpassad för din bil och de delar du väljer att skydda. Det vanligaste är motorhuv, framskärmar, främre kofångare, lyktglas, a-stolpar, takets framkant och backspeglar. Du kan även välja att klä in hela bilen för att bevara fabrikslacken.

Vi vet att en så exakt passform som möjligt innebär ett bättre resultat. För att uppnå bästa resultat har Däckspecialisten tillgång till CovrGard®’s tusentals unika fordonsmallar för knivskarp passform och bästa kvalitet.

Nyskapande teknologi med otroliga egenskaper

CovrGard® är den perfekta skyddsfilmen för alla ytor. Det är en produkt av både avancerad kemi, teknik och branscherfarenhet. Produkten har ett beprövat alifatiskt polyuretanhartsgenomskinligt lager som har testats till det yttersta över hela världen med resultat som gång på gång bevisar att det är en av de kraftfullaste skyddsfilmerna på marknaden.

CovrGard® har en självläkande förmåga och högt fläckmotstånd. Vi är tillräckligt säkra på kvaliteten för att erbjuda full livstidsgaranti*.

* Villkor gäller

En komplett produkt som uppfyller alla behov av skydd

CovrGard® är en transparent skyddsfilm som monteras på ditt fordon. Den är praktiskt taget osynlig när den monteras av oss på Däckspecialisten av en certifierad installatör. Den är lika blank som klarlacksytan på din bil och gulnar inte med åren.

CovrGard® skyddar ytor som utsätts för den hårda påfrestning ditt fordon utsätts för varje dag som stenskott, mindre skador och yttre påverkningar från miljön. Med CovrGard® monterad på ditt fordon bevarar du nykänslan och andrahandsvärdet på ditt fordon. CovrGard® skyddar även mot lätta parkeringsskador.

CovrGard® är utformad som en semipermanent skyddsprodukt som kan tas bort när som helst utan att den orsakar skador på underliggande yta. Du underhåller skyddsfilmen precis som resten av ditt fordon genom tvätt och vaxning/lackbehandling. Eftersom skyddsfilmen är utformad så att UV-strålar kan tränga igenom ytan så åldras den skyddade ytan av ditt fordon i samma takt som obehandlade ytor.

Bevara ditt nya fordon på bästa sätt och investera i stenskottsfolie – innan det är för sent!

PPF i samarbete med CovrGard®

CovrGard® logo
Godkänd bilvårdare 2023