Fälgar till elbilar - Däckspecialisten i Huddinge AB
Tesla – elbil

Fälgar till elbilar

Nu har vi snygga fälgar till alla bilar

Hitta nya snygga fälgar till din bil – nu även till de flesta elbilar! Med Däckspecialisten i Huddinges fälgguide kan du snabbt och lätt se vilka fälgar som passar till din bil. Sätt en personlig prägel på din bil med just din smak. Knappa in ditt registreringsnummer eller välj bilmärke och modell så får du upp en lista med bilder och information om vilka fälgmodeller som passar din bil.

Här kan du även få en översikt av vår leverantör SpecialWheels alla fälgar genom att gå in på det stora fälgsortimentet. Här hittar du fälgar till de flesta av de världsledande bilmärken och deras olika bilmodeller. Nu även till de flesta tyngre elbilar som t ex Tesla, Polestar, Audi, Volvo, Mercedes, BMW, Skoda, VW, Seat, Ford, Bentley, Lexus m fl.

Arbete med högvoltsfordon

Glöm inte att vissa bilmärken inte levererar vinterdäck till sina elbilar – när ni köper ny. Hos oss kan du få hjälp med snygga kompletterande fälgar som passar din bil även för vinterdäcken. Vi kan även hjälpa till att skifta däcken när det är dags för det – både sommar och vinter.

Däckspecialisten i Huddinges har diplomerad personal och får utföra service, komponent och däckbyte på högvoltsfordon*. Vi får även utföra tvätt-, lack- och rostskyddsbehandlingar på högvoltsfordon*.

* Såvida ingen servicepunkt eller insats berör högvoltssystemet. Ej heller om komponent som drivs med eller kräver frånkoppling av högvoltssystemet.