Fälgar - Däckspecialisten i Huddinge AB

Fälgar

Hitta nya snygga fälgar till din bil. Med Däckspecialisten i Huddinges fälgguide kan du snabbt och lätt se vilka fälgar som passar till din bil.

Snygga fälgar till din bil

Sätt en personlig prägel på din bil med just din smak. Knappa in ditt registreringsnummer eller välj bilmärke och modell så får du upp en lista med bilder och information om vilka fälgmodeller som passar din bil.

Fälgsortiment

Här kan du även få en översikt av vår leverantör SpecialWheels alla fälgar genom att klicka dig in på deras omfångsrika fälgsortiment. Här hittar du fälgar till de flesta av de världsledande bilmärken och deras olika bilmodeller. Nu även till de flesta tyngre elbilar som t ex Tesla, Polestar, Audi, Volvo, Mercedes, BMW, Skoda, VW, Seat, Ford, Bentley, Lexus m fl.

Glöm inte att vissa bilmärken inte levererar vinterdäck till sina elbilar – när ni köper ny. Hos oss kan du få hjälp med snygga kompletterande fälgar som passar din bil även för vinterdäcken. Vi kan även hjälpa till att skifta däcken när det är dags för det – både sommar och vinter.

Samarbete med SpecialWheels

Vår leverantör SpecialWheels är ett företag skapat av branschproffs. Dom har jobbat aktivt med fälgar sedan 1993 vilket givit dem mycket stor kunskap om fälgars estetik och funktionalitet. Vi på Däckspecialisten i Huddinge anser att SpecialWheels är branschledande när det gäller fälgar för dem som vill ha lite utöver det vanliga. Fälgar som är både snygga och trygga!

Arbete med högvoltsfordon

Däckspecialisten har diplomerad personal och får utföra service, komponent och däckbyte på högvoltsfordon*. Vi får även utföra tvätt-, lack- och rostskyddsbehandlingar på högvoltsfordon*.

* Såvida ingen servicepunkt eller insats berör högvoltssystemet. Ej heller om komponent som drivs med eller kräver frånkoppling av högvoltssystemet.

Fälgar i samarbete med SpecialWheels

SpecialWheels