Ditec® Ceramic Ultra - Däckspecialisten i Huddinge AB

Ditec® Ceramic Ultra

Keramisk lackbehandling med 9 års garanti.

Perfektion

Denna behandling är för dig som är extremt noga med din bil och vårdar den ut över det vanliga. Du som har bilen som transport medel skall inte ha denna behandling.

Ditec® Ceramic Ultra

Vår största nyhet sedan 1977! Ditec® Ceramic Ultra är en av grundpelarna i vårt nya koncept ”för att du älskar din bil”.

Ditec® Ceramic Ultra skiljer sig ifrån de flesta andra keramiska behandlingar eftersom den är en tvåkomponentsbehandling.

Ditec® Ceramic Ultra är en långtidsverkande keramisk lackbehandling som ger lacken ett ökat skydd mot smuts, UV strålar, oxidering, repor, trafikfilm, insekter och etc.

Hydrofobisk yta gör bilen enkel att tvätta

Ditec® Ceramic Ultra gör att bilen håller sig ren längre tid då smutsen inte fastar lika lätt på lacken. Behandlingen är tålig mot avfettningsmedel vilket gör att salt och tjära enkelt kan avlägsnas vid behov. Normalt behöver man inte använda avfettning för att få bilen ren och ska då inte göra detta, inte minst med tanke på miljön. Efter behandlingen blir lackens yta extremt vattenavvisande och låter vattendropparna glida av lacken när bilen är i rörelse.

Behandlingen har unika egenskaper och ger lacken en enastående djup glans. Bindningen med den underliggande lacken är mycket stark och går inte att avlägsna med traditionella rengöringsmedel utan det krävs en mekanisk process, som exempelvis en maskinpolering för att avlägsna lackskyddet.

Vi lämnar 9 års garanti på behandlingens skyddande effekt

En gång om året kommer du in på en garantitvätt där vi rengör lacken från eventuella beläggningar och gör en besiktning av lacken.

Övrig information

Behandlingstiden är ca 48 timmar så vi behöver bilen i tre dygn. En gång om året ska du komma in med bilen för en garantitvätt/underhållstvätt där vi tar bort eventuella beläggningar och tjära som kan ha en negativ effekt på lackskyddet.

Rekond i samarbete med Ditec

DITEC logotyp