Ditec Lackkonservering original

Långvarigt skydd för lacken

Bilvård är ett hantverk där resultatet är helt beroende av tre faktorer:

1 Yrkeskunskap.
Det spelar ingen roll hur bra produkter man använder om inte den som utför jobbet har rätt kompetens. Vår personal har lång erfarenhet av bilvård och har genomgått certifieringsutbildning hos DITEC.

2 Rätt material.
För ett maximalt resultat krävs bra och rätt produkter för ändamålet. Vi samarbetar med de ledande leverantörerna på marknaden och strävar att alltid jobba med de bästa produkterna och de modernaste maskinerna.

3 Tid.
Resultatet är till stor del beroende av hur mycket tid som kan läggas på varje bil. En DITEC behandling tar 2 dygn att utföra beroende på bilens skick och beskaffenhet. Tänk på detta när du jämför priser mellan olika bilvårdsfirmor. Vi strävar inte efter att vara billigast, utan att nå maximalt resultat med varje jobb.

 

Ditec Orginal

Ditec® Original var den första lackkonserveringen på marknaden och har satt standarden inom lackskydd
sedan 1977.

Till dags dato har vi behandlat närmare 5 miljoner bilar med Ditec Original med fantastiskt gott resultat och många nöjda återkommande kunder.


Lackens viktigaste funktion är att skydda den underliggande plåten från korrosion.

Dessutom ger lacken bilen dess visuella lyskraft. Lacken utsätts dagligen för påverkan från solen, trafiken, nederbörd, mekaniskt slitage och annat som gör att ytan mattas och smutsen lättare får fäste. Detta ökar risken för rostangrepp och gör bilen svårtvättad. För att förhindra detta bör du lägga på ett lackskydd som skyddar lacken under lång tid. Vår lackkonservering är ett polymerbaserat lackskyddssystem som utförs i fem steg för bästa hållbarhet. Den förseglade ytan skyddar mot UV-strålar, surt nedfall och trafikfilm. Den gör också biltvätten mycket enklare.


Vi lämnar marknadens längsta och ärligaste garantiprogram, hela 9 års systemgaranti på
Ditec® Original

Vi lämnar nio års systemgaranti på nya bilar (under 12 månader) och där garanterar vi att glansen bevaras under hela garantitiden. Intervallet för underhållsbehandlingen är 18 månader. Den avlägsnar beläggningar på lacken och tar bort ytliga repor. Samtidigt bygger den på den skyddande beläggningen för maximal hållbarhet


Kontakta oss redan idag!

Jag vill veta mer om